O minunata lume a mobilierului clasic

Suntem producatori de mobila de peste 16 ani

Despre Regallis

Deschideti….o minunata lume a mobilierului. A mobilierului de ARTA!

Un mobilier facut cu pricepere, pasiune si dragoste. Realizatorii colectiei REGALLIS nu au dorit sa creeze pur si simplu mobila. Ei au dorit sa va ofere o BUCURIE. Colectia REGALLIS imbina in mod armonios si echilibrat stilurileBAROC si ROCOCO. Soliditatea imbinata cu gratia, ornamentarea bogata dar nu excesiva, liniile drepte combinate cu liniile moi, subtile si senzuale. Un clasic mereu proaspat, mereu reinventat. Punct si de la capat.
CLASICULNOU INCEPUT
Stilurile de arta decorativa imbina elemente din renastere (caneluri, linii si coloane drepte); elemente decorative derivate din renastere baroc, rococo (sculptura bogata).
Esentele de lemn folosite la producerea mobilierului sunt fag, tei si paltin. Pentru  o parte din repere se folosesc furnire din nuc, cires, paltin mazarat, radacina de nuc, materii prime considerate ca avand un pret ridicat dar si un grad inalt de valorificare.
Productia noastra, pastreaza o garniturizare a pieselor de mobilier si anume sufragerii clasice, holuri, cabinete de lucru, dormitoare.
Colectiile reprezinta piese de mobilier care respecta aceleasi linii ornamentale, culoare si sunt promovate sub aceeasi denumire.  In general colectiile realizate se regasesc in oferta completa de mobila.
Brandul REGALLIS contine colectii de mobilier clasic sculptat și intrasiat care înglobează peste 150 de piese realizate din lemn masiv de cea mai inalta calitate.
An de an ne straduim sa introducem colectii noi in acest brand, să diversificăm tehnologiile respectiv finisajele  tinand cont de cerintele pietei si tendinte precum si de sugestiile clientilor nostrii.
Va asteptam sa ne fiti parteneri.

La Inceput

Procesul de Prelucrare

Produsul Final

Mobilier de Arta & Mobila Clasica

Regallis” este marca inregistrata a fabricii de mobila cu renume internationa SC Nord Simex SRL  Satu Mare

dining_07

Pasiunea noastra pentru a crea mobila

Colectia noastra si-a pus amprenta asupra unui gen total diferit de mobilier din lemn masiv conturat pe ramura clasica a designului lucrat manual pana in cele mai mici detalii. Marca Regallis concureaza cu producatori de mobila de renume mondial.

Pentru a va convinge ne puteti vizita showroom-ul nostru facandu-va o programare online accesand acest link.